Verkkotunnuksen siirto

Verkkotunnuksia siirtäessä veloitetaan normaalisti yhden vuoden uusintamaksu, eli verkkotunnuksen omistusaika kasvaa vuodella siirron yhteydessä. Tästä poikkeuksena ovat .FI verkkotunnukset joissa uusintamaksua ei veloiteta eikä siten verkkotunnuksen käyttöön varattu aikakaan kasva.

Verkkotunnuksen siirto muualta Datapilvelle

Jos siirrät verkkotunnuksen muualta meille, voit pyytää asiakaspalvelua tekemään sen tai voit tehdä siirron itse asiakasportaalimme kautta. Siirto voidaan tehdä esim. sivutilan tilauksen yhteydessä tai erikseen. Verkkotunnuksen siirto löytyy asiakasportaalista verkkokaupan kohdasta Siirrä verkkotunnus Datapilveen.

Syötä lomakkeessa verkkotunnus ja sen siirtoavain (EPP koodi, auth koodi tai välittäjänvaihtoavain) ja lisää tuote koriin. Suorita tilaus loppuun.
Useimmissa verkkotunnuspäätteissä saat vielä siirron käynnistyttyä sähköpostin, jossa pitää linkkiä klikkaamalla vahvistaa siirron olevan tarkoituksenmukainen.

 

Verkkotunnuksen siirto Datapilveltä muualle

Ole hyvä ja ota yhteys asiakaspalveluumme, josta saat verkkotunnuksen siirtoavaimen varmennettuamme pyynnön tulevan meille tiedossa olevalta sallitulta taholta.

 

Poikkeuksia siirroissa

  • Jos olet siirtämässä verkkotunnusta, kannattaa etukäteen varmistaa ns. Registry Lockin olevan poissa päältä, eli kyseessä on lisäsuojaus joka estää verkkotunnuksen siirron.
  • Jos verkkotunnus on uusi tai se on vanhenemassa pian, saattaa siirto olla estetty suoja-aikojen puitteissa. Ei koske kaikkia verkkotunnuspäätteitä.
  • Jos verkkotunnus sisältää skandinaavisia merkkejä (åäö) niin älä syötä niitä suoraan, vaan muunna verkkotunnus ensin punycode muotoon. Voit tehdä sen tästä.

Category: Verkkotunnukset

← Ohjeet