Sivutilan hallinnointi

Kaikki sivutilamme ovat sijoitettu todella helppokäyttöisellä Cpanel hallintapaneelilla hallinnoitaviksi.

Kun tilinne on luotu palvelimillemme, teille on lähetetty tarvittavat osoitteet ja tunnukset hallintapaneeliin pääsyä varten. Jos tunnukset ovat ajan saatossa hukkuneet, voitte silti kirjautua asiakasportaalimme kautta.

Kirjautumalla asiakasportaaliin osoitteessa https://clients.datapilvi.com ja valitsemalla valikosta Palvelut -> Omat palvelut saatte listan kaikista asiakastiliinne liitetyistä sivutiloista ja palveluista. Hallintapaneeliin voi kirjautua klikkaamalla halutun sivutilan kohdalla ”Näytä tiedot” ja ”Kirjaudu hallintapaneeliin” tai ”Login to Cpanel”.

Category: Tunnukset ja osoitteet