Sähköpostitilin luonti

Luodaksesi uusia sähköpostitilejä, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu sivutilan hallintapaneeliin ja valitse kohta Sähköpostitilit

2. Kirjoita aukeavaan lomakkeeseen toivottu sähköpostiosoitteen alkuosa ja jos sivutilassa on useampia verkkotunnuksia, valitse oikea loppuosa. Salasanan suositellaan olevan monimutkainen, joten voit luoda sen Salasanan luontitoiminto napin avulla, mutta voit myös itse kirjoittaa haluamasi salasanan.  voit asettaa laatikolle suurimman sallitun tilankäytön rajat.
  3. Kun tiedot on täytetty paikalleen, klikkaa Tilin luonti nappia ja kaikki on valmista.

Category: Ohjeet