FTP-tunnusten hallinnointi

Luodaksesi uusia FTP-tiedonsiirtotunnuksia, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu sivutilan hallintapaneeliin ja valitse kohta FTP-tilit
  2. Kirjoita aukeavaan lomakkeeseen toivottu tunnuksen alkuosa ja jos sivutilassa on useampia verkkotunnuksia, valitse oikea loppuosa. Salasanan suositellaan olevan monimutkainen, joten voit luoda sen Salasanan luontitoiminto napin avulla, mutta voit myös itse kirjoittaa haluamasi salasanan. Hakemisto kohdassa määritellään oletushakemisto johon käyttäjätunnus siirtyy palvelimelle yhdistäessä.
  3. Kun tiedot on täytetty paikalleen, klikkaa FTP-tilin luonti nappia ja kaikki on valmista.

Category: Ohjeet